Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 tuinset

Beach7 tuinset kopen? Dat doet u bij Vivaldi XL. Wij zijn namelijk een exclusief verkooppartner van de Beach7 collectie en bieden deze aan tegen een scherpe prijs. In onze showroom in Zevenaar is er een prominente plaats voor de tuinsets van Beach7. Wij hebben de meest uitgebreide collectie tuinsets van dit jonge tuinmeubelmerk in Nederland. Het is voor u prettig om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Beach 7 tuinsets zijn uniek doordat zowel het ontwerp als de productie grotendeels in eigen beheer plaatsvindt. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De loungesets zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Een Beach7 tuinset is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach7 Tuinset Bond Mystic Grey 5-delig

Beach7 tuinset kopen bij Vivaldi XL

Beach7 staat voor kwaliteit & trend, een natuurlijke look en comfortabel zitten. De mooiste tuinsets van het toonaangevende merk vindt u uiteraard bij Vivaldi XL. Onze overzichtelijke showroom bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Fijn voor u om te weten is dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit tuinmeubellabel. Onze volledige collectie Beach 7 is zo goed als direct uit voorraad leverbaar. Zo hebben we aluminium, dining, hoek, outdoor textiel, houten, trapeze hoek en vlechtwerk sets voor in de tuin. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn ook wij telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie. Onze professionele medewerkers kunnen u een advies op maat geven.

Ik koop mijn Beach7 tuinset bij de specialist

Koop nu uw Beach7 tuinset bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuinset. Wacht niet langer en kom snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Onze uiterst vakkundige medewerkers kunnen u altijd adviseren over de producten van dit Nederlandse merk. We zien u graag in onze winkel.

Bekijk hier onze Beach7 collectie