Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 tuinmeubelen

Beach7 tuinmeubelen vindt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van Beach7. Wij hebben de meest uitgebreide collectie tuinmeubelen van dit jonge tuinmeubelmerk in Nederland. Het is voor u prettig om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Het assortiment van Beach 7 tuinmeubelen bestaat uit loungesets, tuinsets, tuintafels en parasols. Binnen de collectie, welke is geïnspireerd door zon, zee en strand, vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De tuinmeubelen zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Ons volledige assortiment Beach7 tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Grootste Beach 7 tuinmeubel collectie van Nederland
  • Iedere zondag geopend
beach7 tuinmeubelen

Beach7 tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zéér toonaangevend en heeft de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze overzichtelijke showroom vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Onze meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’. Wij hebben de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Daarom kunt u tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols van dit merk verkrijgen. Al deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is van dit merk!

Ik koop mijn Beach7 tuinmeubelen bij de specialist

Uw Beach7 tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Hiermee kunt u heerlijk ontspannen in uw tuin. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. We zien u graag in onze uitgebreide showroom. Heeft u toch nog enkele vragen? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier alle Beach 7 tuinmeubelen