Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 outlet

Beach7 outlet dealer aan het zoeken? Dan bent u bij Vivaldi XL in Zevenaar aan het juiste adres. Doordat wij één van de grootste dealers van het land én nauw betrokken bij de ontwikkeling en productie van het trendy tuinmeubellabel zijn, kunnen wij de tuinmeubelen, loungesets, tuintafels en parasols van het merk Beach 7 zeer compleet en voor uiterst aantrekkelijke prijzen aanbieden. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De meubelen zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Ons volledige assortiment Beach7 tuinmeubelen en loungesets is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. De mooiste Beach7 outlet artikelen kunt u dus bij Vivaldi XL krijgen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach7 outlet

Beach7 outlet meubelen koopt u bij Vivaldi XL

Beach7 staat voor kwaliteit & trend, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Het Nederlands merk is jong en trendy. De collecties zijn geïnspireerd door zon, zee en strand. Beach7 meubelen zijn uniek doordat zowel het ontwerp als de productie in eigen huis plaatsvindt. De meest complete, zeg maar gerust dé complete Beach7 collectie, vindt u bij Vivaldi XL. Tevens één van de meest toonaangevende tuinmeubelwinkels van Nederland! Onze showroom bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van Beach7 en hebben de meest uitgebreide collectie van het tuinmeubelmerk in Nederland. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Ons volledige assortiment Beach 7 is tegen sale prijzen te verkrijgen en vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop Beach7 bij de specialist

In onze zeer uitgebreide showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van het merk Beach 7. Deze bieden wij aan tegen aantrekkelijke prijzen. koop nu uw tuinmeubel of loungeset bij Vivaldi XL, nabij Arnhem en Duiven, en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving.

Bekijk hier onze Beach7 collectie