Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 loungesets

Beach7 loungesets kopen? Dat doet u bij Vivaldi XL in Zevenaar. We zijn al 25 jaar toonaangevend op het gebied van loungesets. Wij hebben de grootste keus van Nederland in loungesets in alle denkbare combinaties, stijlen en materialen. In onze showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van Beach7. Met name de wicker loungesets van het merk zijn erg populair. Deze loungesets zijn in vele kleuren verkrijgbaar en in alle denkbare afmetingen. Het Nederlands merk is jong en trendy. Beach 7 loungesets zijn uniek doordat zowel het ontwerp als de productie in eigen huis plaatsvindt. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De loungesets zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Onze Beach7 loungesets zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grootste Beach7 loungesets collectie van Nederland
Beach7 loungesets

Beach7 loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Het merk Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. De mooiste tuinmeubelen en loungesets van het toonaangevende merk vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Het is voor u fijn om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Ons volledige assortiment Beach 7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Zo hebben we aluminium, dining, hoek, outdoor textiel, houten, trapeze hoek en vlechtwerk loungesets. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie. Onze ervaren medewerkers kunnen u een advies op maat geven.

Ik koop mijn Beach7 loungesets bij de specialist

Koop nu uw Beach7 loungeset bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de loungeset. Komt u snel langs in onze showroom in Zevenaar, nabij Duiven en Arnhem, van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de producten van dit Nederlandse merk.

Bekijk hier alle Beach 7 loungesets