Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 Isla Margarita

Beach7 Isla Margarita lounge tuinmeubelen zijn mooi om te zien en bieden iedereen een ruime zit plek in de tuin. Deze loungesets van Beach7 (B7) bieden zeer veel waar voor uw geld. Met de Isla Margarita lounge tuinsets kunt u uitstekend in stijl loungen. De tuinmeubelen kenmerken zich onder meer door de strakke en rechte vorm en afmetingen die u alleen in het topsegment meubelen tegenkomt. Zo is de afmeting van een standaard hoek loungeset maar liefst 300 x 300 cm. Deze Isla Margarita collectie is vanzelfsprekend te verkrijgen bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij zijn één van de grootste dealers van Beach7 (B7) loungemeubelen van het land. Het merk is onlosmakelijk verbonden met ontspanning, genieten en het gevoel van zon, zee en strand. Het assortiment is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de Beach7 Isla Margarita collectie zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Iedere zondag geopend
  • Grootste Beach7 Isla Margarita collectie van Nederland
Beach7 Isla Margarita

Beach7 Isla Margarita collectie koopt u bij Vivaldi XL

Het jonge en trendy merk Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Vivaldi XL is nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkeling en productie van de Beach7 Isla Margarita collectie. De lounge stoelen en banken uit deze collectie zijn ook los te verkrijgen en kunnen samen een bankset op maat vormen. De schuine rugleuning in combinatie met de hoogwaardige kussens zorgen ervoor dat u zeer comfortabel zit. De kussens zijn maar liefst 1000 uur kleurvast, oftewel tien keer langer dan gemiddeld. De duurzame en weerbestendige loungehoeksets van Isla Margarita zijn gevlochten met 6 mm ronde wicker draad, verkrijgbaar in verschillende kleuren, op een aluminium frame. Bezoekt u eens onze uitgebreide en overzichtelijke showroom om inspiratie op te doen en de Beach7 Isla Margarita collectie te bekijken.

Ik koop Beach7 bij de specialist

De mooiste tuinmeubelen en loungesets van Beach7 vindt u bij specialist Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich ter hoogte van de A12 bij Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Wij zijn al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van Beach7 en hebben de mooiste collectie Isla Margarita van het tuinmeubelmerk.

Bekijk hier alle Beach 7 tuinmeubelen