Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 Down Under

Beach7 Down Under is de budgetlijn van het Nederlandse merk. Deze collectie is geïnspireerd op Australië (Down Under) en heeft veel zomerse invloeden. Dit ziet u bijvoorbeeld in de kleuren van het vlechtwerk van tuinmeubelen en loungesets. Met mooi vlechtwerk en natuurlijke kleuren komt de collectie in iedere tuin tot zijn recht. De Beach 7 (B7) collectie staat maar bij een select aantal dealers, waaronder bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze zeer uitgebreide showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van het merk Beach 7. Het merk is onafscheidelijk verbonden met ontspanning, genieten en het gevoel van zon, zee en strand. Ons volledige assortiment Beach7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze uitgebreide showroom om de Beach7 Down Under collectie zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grootste Beach7 Down Under collectie van Nederland
Beach7 Down Under

Beach7 Down Under koopt u bij Vivaldi XL

Het Nederlandse merk Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Buiten de bekende series heeft Beach 7 een goedkoper budget line ontwikkeld. Deze budget line heet dus Down Under, want de prijs is lager. Dit geldt daarentegen niet voor de kwaliteit en vormgeving. De seriemodellen als de Melbourne, Sydney en de Adelaide hebben de prijs van een outlet, maar de kwaliteit van een goed merk. Uiteraard vindt u deze serie bij Vivaldi XL. Het is fijn om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy en jonge tuinmeubellabel. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Ons volledige assortiment Beach7 Down Under is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop Beach7 bij de specialist

De mooiste tuinmeubelen en loungesets van het toonaangevende merk van Beach7 vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Wij zijn al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van Beach7 en hebben de meest uitgebreide collectie Down Under van het tuinmeubelmerk in Nederland.

Bekijk hier alle Beach 7 tuinmeubelen