Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 dealer

Beach7 dealer aan het zoeken? De collecties van het Nederlandse tuinmeubelmerk zijn slechts bij een aantal geselecteerde winkels verkrijgbaar, waaronder bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze showroom is er dan ook een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van Beach7. Wij hebben de meest uitgebreide collectie tuinmeubelen van dit jonge tuinmeubelmerk. Het is prettig om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Het assortiment van Beach 7 bestaat uit tuinmeubelen, loungesets, tuinsets, tuintafels en parasols. Binnen de collectie, welke is geïnspireerd door zon, zee en strand, vindt u diverse stijlen; van ultra modern tot klassiek. Ons volledige assortiment Beach7 tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Veel voordelen dus, wat er dus voor zorgt dat wij uw Beach7 dealer zijn.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
beach7 dealer

Beach7 dealer Vivaldi XL

Wij hebben bij Vivaldi XL de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Daarom kunt u tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols van dit topmerk bij ons verkrijgen. Al deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van dit merk! Wij zijn al 25 jaar zéér toonaangevend en hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze overzichtelijke showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Onze meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’.

Ik koop mijn Beach7 tuinmeubelen bij de specialist

Uw Beach7 tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL, een officiële dealer van het merk. En tevens de grootste Beach7 dealer met de complete collectie van dit label. Met deze meubelen kunt u heerlijk ontspannen in uw tuin. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. We zien u graag in onze uitgebreide showroom.

Bekijk hier onze Beach7 collectie