Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 Club Collection

Beach7 Club Collection is te verkrijgen bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij zijn één van de grootste dealers van Beach7 (B7) tuinmeubelen en loungesets in Nederland. De collectie van dit jonge en trendy merk is van hoogwaardige kwaliteit en absoluut weerbestendig. Het design van de tuinmeubelen en loungesets is modern en met veel aandacht voor zitcomfort. De Club Collection van Beach 7 bestaat uit vlechtwerk (wicker), polylwood en aluminium tuinmeubelen. In onze winkel is er een prominente plaats voor deze collectie van Beach7. Het merk is onafscheidelijk verbonden met ontspanning, genieten en het gevoel van zon, zee en strand. Ons volledige assortiment Beach7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de Beach7 Club Collection zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Iedere zondag geopend
  • Grootste Beach7 Club Collection van Nederland
Havanna 7-delige lounge-diningset Beach7 Club Collection kleur: Cappuccino

Beach7 Club Collection koopt u bij Vivaldi XL

Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Het is voor u fijn om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy en jonge tuinmeubellabel. Bij het ontwerp van de Beach7 Club Collection is bovengemiddeld veel aandacht besteed aan het zitcomfort. Zo hebben de loungesets van bijvoorbeeld vlechtwerk en polywood afgeschuinde rugleuningen aan de binnenzijde. De aluminium tuinmeubelen zijn voorzien van een weerbestendig doek en de vormgeving van de leuning en zitting is zodanig, dat er een perfect zitcomfort ontstaat. Naast tuinmeubelen is er ook een mooie lijn accessoires voor in de tuin, zoals terrasverwarmers, en buitenkeukens, van deze collectie te vinden. Bezoekt u daarom onze showroom om inspiratie op te doen.

Ik koop Beach7 bij de specialist

De prachtigste tuinmeubelen en loungesets van het toonaangevende merk Beach7 vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn wij ook telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Ons volledige assortiment Beach7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk hier de gehele Beach 7 Club Collection