Vivaldi XL Zevenaar

Beach7 Chamonix

Beach7 Chamonix tuinmeubelen kopen? Dit is een leuke trendy serie eetmeubelen voor in de tuin. Deze stoelen hebben een retrolook en zijn tijdloos en sfeervol. Bij Vivaldi XL in Zevenaar bent u aan het juiste adres voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. In onze showroom van 4000 m2 vindt u een breed aanbod aan de prachtigste tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen. Onze luxe meubelen en sets zijn stuk voor stuk ‘value for money’. Wij hebben de grootste collectie Beach7 tuinmeubelen van Nederland. Vandaar dat u bij ons ook de mooiste serie Chamonix kunt vinden. Prettige bijkomstigheid is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bij ons vindt u dus het beste aanbod Beach7 Chamonix tuinmeubelen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grootste Beach7 tuinmeubelcollectie van Nederland
Beach7 Chamonix

Beach7 Chamonix tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

De Beach7 Chamonix tuinmeubelen zijn erg populair. Vanwege het materiaalgebruik en het design is het eenvoudig te combineren met andere materialen. Op deze manier past de stoel in verschillende settingen zowel binnen- als buitenshuis. De stoel is daarbij fraai afgewerkt met kunststof einddelen op de poten. De armstoel is in diverse natuurlijke kleuren (wit, donkergrijs en taupe) bij Vivaldi XL te verkrijgen. Al meer dan 25 jaar zijn wij zeer toonaangevend op het gebied van luxe tuinmeubelen. Zo hebben wij de mooiste en beste tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols in ons uitgebreide assortiment. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk. Deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Komt u dus eens langs ter inspiratie.

Ik koop mijn Beach7 tuinmeubel bij de specialist

Koop Beach7 Chamonix tuinmeubel bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar, , nabij Arnhem en Duiven. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een passend advies. Ieder seizoen is een bezoek aan onze winkel een inspiratiebron van ideeën.

Bekijk hier de Beach7 collectie