Vivaldi XL Zevenaar

Beach7

Beach7 heeft een ruim assortiment tuinmeubelen en loungesets. Het Nederlands merk is jong en trendy. De collecties zijn geïnspireerd door zon, zee en strand. Beach7 tuinmeubelen zijn uniek doordat zowel het ontwerp als de productie in eigen huis plaatsvindt. De collecties zijn slechts bij 26 winkels te verkrijgen, waaronder bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze zeer uitgebreide showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van het merk Beach 7. Het assortiment van Beach 7 tuinmeubelen bestaat uit loungesets, tuinsets, tuintafels en parasols. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De tuinmeubelen zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Ons volledige assortiment Beach7 tuinmeubelen en loungesets is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grootste Beach7 tuinmeubelcollectie van Nederland
Loungeset Mount Everest Beach7

Beach7 tuinmeubelen en loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. De mooiste tuinmeubelen en loungesets van het toonaangevende merk vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van Beach7 en hebben de meest uitgebreide collectie van het tuinmeubelmerk in Nederland. Zo hebben wij tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols van dit merk in ons zeer uitgebreide assortiment. Het is fijn om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Ons volledige assortiment Beach 7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop Beach7 bij de specialist

Koop nu uw tuinmeubel of loungeset bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de producten van dit Nederlandse merk.

Bekijk hier alle Beach 7 tuinmeubelen