Vivaldi XL Zevenaar

Beach 7

Beach 7 heeft een ruim aanbod tuinmeubelen en loungesets. Het jonge en trendy Nederlands merk heeft haar collecties laten inspireren door zon, zee en strand. Beach 7 meubelen voor in de tuin zijn uniek doordat zowel het ontwerp als de productie in eigen huis plaatsvindt. De collecties zijn slechts bij 26 winkels te verkrijgen, waaronder bij Vivaldi XL in Zevenaar. In de zeer uitgebreide showroom van Vivaldi XL is er prominente plek voor de tuinmeubelen en loungesets van het merk. Het assortiment van Beach 7 tuinmeubelen bestaat uit loungesets, tuinsets, tuintafels en parasols. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De tuinmeubelen zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Het volledige assortiment tuinmeubelen en loungesets van Beach 7 is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Beach 7 tuinmeubelen en loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Het merk Beach 7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. De mooiste tuinmeubelen en loungesets van dit merk vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van Beach7 en hebben de meest uitgebreide collectie van het tuinmeubelmerk in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols van dit merk. Voor u is het fijn om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn wij telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze winkel een inspiratiebron van ideeën. Ons volledige assortiment Beach7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

 

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grootste Beach 7 tuinmeubelcollectie van Nederland
Beach 7 tuinmeubelen

Ik koop Beach 7 bij de specialist

Koop nu uw tuinmeubel of loungeset van Beach7 bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de producten van dit Nederlandse merk.

Bekijk hier alle Beach 7 tuinmeubelen