Vivaldi XL Zevenaar

Beach 7 tuinmeubelen

Beach 7 tuinmeubelen vindt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben de meeste uitgebreide collectie tuinmeubelen van het tuinmeubelmerk in Nederland. Het is prettig om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Het assortiment van Beach 7 tuinmeubelen bestaat uit loungesets, tuinsets, tuintafels en parasols. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De tuinmeubelen zijn er in diverse kleuren en vormen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Ons volledige assortiment Beach 7 tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod Beach 7 tuinmeubelen. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Grootste Beach7 tuinmeubel collectie van Nederland
  • Deskundig advies
beach 7 tuinmeubelen

Beach 7 tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zéér toonaangevend op het gebied van Beach 7 tuinmeubelen. Zo hebben wij tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols van dit merk in ons zeer uitgebreide assortiment. Naast de prachtige collectie van Beach7, kunt u bij ons ook terecht voor de merken Suns, Studio 20, Hartman, Kettler en andere bekende merken. Daarnaast vindt u bij ons de toplabels Borek en Apple Bee. Al deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is van dit merk!

Ik koop mijn Beach 7 tuinmeubelen bij de specialist

Uw Beach7 tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL. Hiermee kunt u heerlijk ontspannen in uw tuin. De meubelen van dit merk zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. We zien u graag in onze uitgebreide showroom. Heeft u nog enkele vragen? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier alle Beach 7 tuinmeubelen