Vivaldi XL Zevenaar

B7 tuinmeubelen

B7 tuinmeubelen kopen? Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar één van de grootste Beach7 (B7) dealers van Nederland. In onze showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen van Beach7. Wij hebben de meest uitgebreide collectie tuinmeubelen van dit jonge tuinmeubelmerk. Het is voor u fijn om te weten dat we nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van dit trendy tuinmeubellabel. Het assortiment van Beach 7 tuinmeubelen bestaat bij ons uit loungesets, tuinsets, tuintafels en parasols. Binnen de collectie, welke is geïnspireerd door zon, zee en strand, vindt u meerdere stijlen; van ultra modern tot klassiek. De tuinmeubelen zijn er in diverse vormen en materialen, denk hierbij aan aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Ons volledige assortiment B7 tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Persoonlijk en zeer deskundig advies
  • Grootste Beach7 (B7) tuinmeubelen collectie van Nederland
b7 tuinmeubelen

B7 tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

In de overzichtelijke showroom van Vivaldi XL, gelegen langs de A12 bij Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Onze meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’. Wij hebben de grootste collectie Beach 7 (B7) tuinmeubelen van het land. De meubelen van dit merk zijn niet zomaar overal te koop. Het is alleen te verkrijgen via een geselecteerd aantal dealers. Beach7 staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Daarom kunt u bij ons tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols van dit merk verkrijgen. Al deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is van dit merk!

Ik koop mijn B7 tuinmeubelen bij de specialist

Koop nu uw Beach7 (B7) tuinmeubel bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de producten van dit Nederlandse merk.

Bekijk hier alle Beach 7 (B7) tuinmeubelen