Vivaldi XL Zevenaar

B7 loungesets

B7 loungesets kopen? Vivaldi XL in Zevenaar is één van de grootste Beach7 (B7) dealers van Nederland. Wij hebben een ruime keus in loungesets in alle mogelijke combinaties, stijlen en materialen. In onze overzichtelijke showroom is er een vooraanstaande plaats voor de loungesets van het jonge en trendy Nederlandse merk Beach7. Met name de wicker loungesets van het merk zijn erg geliefd. Deze lounge sets zijn verkrijgbaar in vele kleuren en in alle denkbare afmetingen. Beach 7 loungesets zijn uniek doordat zowel het ontwerp als de productie in eigen huis plaatsvindt. Binnen de collectie vindt u veel stijlen; van ultra modern tot klassiek. De loungesets zijn er in diverse vormen en materialen, in zowel aluminium, vlechtwerk, graniet en kunststof. Onze B7 loungesets zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Iedere zondag geopend
  • Grootste Beach7 (B7) loungesets collectie van Nederland
b7 loungesets

B7 loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Het merk Beach7 (B7) staat voor kwaliteit, een natuurlijke look en zeer comfortabel zitten. Uiteraard kunt u voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets van dit trendy merk terecht bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Duiven en Arnhem. Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling en productie van de Beach 7 collectie. Deze collectie is onlosmakelijk verbonden met het gevoel van zon, zee en strand. Zo hebben we aluminium, dining, hoek, outdoor textiel, houten, trapeze hoek en vlechtwerk loungesets. Zoals elk jaargetijde anders is, is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom langs de A12 een inspiratiebron van ideeën. Komt u dus snel langs. Onze ervaren medewerkers geven advies en helpen u bij uw aankoop. Ons volledige assortiment Beach7 is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop mijn B7 loungesets bij de specialist

Wacht niet langer en bezoek snel onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving om uw B7 product te kopen. Onze specialisten kunnen u adviseren over de producten van dit Nederlandse merk. Met onze Beach7 loungeset kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de loungeset.

Bekijk hier alle Beach 7 (B7) loungesets