Vivaldi XL Zevenaar

Apple Bee tuinmeubelen

Apple Bee tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben namelijk een ruim assortiment van dit tuinmeubelmerk. Het Nederlandse Apple Bee ontwerpt en ontwikkelt tuinmeubelen al vanaf eind jaren negentig en is dus ervaren in de tuinmeubel branche. Het merk heeft interessante en unieke collecties, die bij ieders wensen aansluiten. De ontwerpers van Apple Bee maken gebruik van verschillende materialen. Zo zijn er tuinmeubelen met een moderne uitstraling, maar ook met een romantische vormgeving. Bij Vivaldi XL hebben we diningsets, loungesets, ligbedden en tuinbanken van het merk. Zo is er altijd iets naar uw wens voor u bij. Het mooie assortiment is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de Apple Bee tuinmeubelen zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies

 

Apple Bee tuinmeubelen

Apple Bee tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Voor in de lente en de zomer is het bijna een must om een mooie tuinmeubel set te hebben. Want het is toch heerlijk om met uw familie en vrienden heerlijk buiten te zitten en te genieten van de zon? Het merk Apple Bee komt met knusse en gezellige opties. Zo is bijvoorbeeld de Elements set een stijlvolle loungeset die uit een grote hoekbank bestaat. Er is plaats voor minimaal zes personen en is voorzien van zachte kussens en een grote salontafel. De tuinmeubelen van het merk zijn prachtig, en ook nog eens scherp geprijsd. Alle modellen van Suns zijn in de uitgebreide showroom van Vivaldi XL te verkrijgen. Wilt u meer weten over het merk, de producten en de mogelijkheden? Brengt u dan eens een bezoek aan Vivaldi XL. Onze medewerkers geven u graag advies op maat.

Ik koop tuinmeubelen van Apple Bee bij de specialist

De mooiste tuinmeubelen van Apple Bee koopt u bij Vivaldi XL. In onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, kunt u veel inspiratie opdoen voor meubelen van dit merk. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin.

Bekijk hier alle Apple Bee tuinmeubelen