Vivaldi XL Zevenaar

Apple Bee loungesets

Apple Bee loungesets kopen voor in uw tuin, terras of balkon? Dat doet u uiteraard bij Vivaldi XL in Zevenaar. Loungeset met design, speciaal voor uw wensen: dat is waar Apple Bee voor staat. Het merk combineert functionaliteit met ontwerp in haar tuinmeubelen en loungesets. Bij ons vindt u de complete collectie loungesets en eetsets van het merk in de speciaal ingerichte Apple Bee studio op de begane grond van onze uitgebreide showroom. De loungesets van Apple Bee zijn voorzien van een unieke en stijlvolle uitstraling. Deze sets zijn prachtig te combineren met bijvoorbeeld mooie en frisse sierkussens. Is uw interesse gewekt? Brengt u dan snel een bezoek aan onze showroom. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies bij uw aankoop. De mooiste Apple Bee loungesets koopt u dus bij de enige echte tuinmeubelspecialist.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Apple Bee Loungesets Olive Teak 4-Delig

Apple Bee loungesets kopen bij Vivaldi XL

Het Nederlandse merk Apple Bee ontwerpt en ontwikkelt al vanaf 1998 loungesets en is dus ervaren in de tuinmeubelbranche. Het merk heeft een unieke en interessante collectie loungesets, die bij ieders wensen aansluit. Er wordt ontworpen met verschillende materialen. Zo bestaan er Apple Bee tuinmeubelen met een moderne uitstraling, maar ook meubelen met een romantisch, klassiek design. Zo is er altijd iets naar uw wens bij. Vivaldi XL heeft een grote collectie van het merk en heeft vrijwel altijd alle meubelen van Apple Bee op voorraad. Zo kunnen we snel leveren en kunt u snel genieten van uw loungeset. Een ander groot voordeel van het merk is dat de loungesets uitvoerig zijn getest in diverse weersklimaten. Op die manier bent u er zeker van dat u langdurig kunt genieten van uw loungeset.

Ik koop mijn Apple Bee loungeset bij de specialist

Vivaldi XL is hét adres voor de mooiste en beste loungesets. In onze prachtige showroom van 4000 m2 in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, staan diverse opstellingen met loungesets van Apple Bee, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de sets uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Bekijk hier onze Apple Bee loungesets