Vivaldi XL Zevenaar

Aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen kopen? Dat doet u vanzelfsprekend bij Vivaldi XL in Zevenaar. De lichtgewicht loungesets, tuinstoelen en -tafels van aluminium voorzien van het oersterke textileen, zijn comfortabel en weerbestendig. Loungesets, tuinsets, tuinstoelen, ligbedden, tuintafels en tuinbanken zijn bij ons leverbaar in verschillende kleur/combinaties. Wij bieden u een ruime keuze in tuinsets van onder andere Beach 7, Suns en Hartman tegen de laagste prijs. Bezoekt u daarom snel onze uitgebreide en overzichtelijke showroom van 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de mooiste aluminium tuinmeubelen. Zo bent u verzekerd van de beste aankoop.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie aluminium tuinmeubelen
Beach 7 Loveday Sofaset 2-zits Cloudy Grey aluminium tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL heeft een ruime collectie aluminium tuinmeubelen in haar assortiment. Dit materiaal wordt gebruikt bij onze meubelen voor in de tuin, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Dit komt doordat aluminium uitermate geschikte materiaal voor buitengebruik is. Zo is het sterk, maar licht in gewicht. Verder is het makkelijk te reinigen, kan het niet doorroesten, neemt het de buitentemperatuur aan en is het onderhoudsvriendelijk. Geniet ook van het buitenleven en bezoek de showroom van Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tuinmeubelen die gemaakt zijn van aluminium.

Ik koop mijn aluminium tuinmeubel bij de specialist

Aluminium tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL. We zijn al 25 jaar zéér toonaangevend en hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen van Nederland. In onze overzichtelijke showroom vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Onze meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’.

Bekijk hier onze aluminium tuinmeubelen