Vivaldi XL Zevenaar

Aluminium loungesets

Aluminium loungesets koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. In onze prachtige showroom van 4000 m² kunt u terecht voor de mooiste tafels en stoelen voor in uw tuin of op het terras. Wij hebben schitterende loungesets met als basis aluminium frames, aangevuld met mooie kussens die door hun speciale vulling zeer comfortabel zijn. De loungesets van het private label Beach7 hebben een prominente plaats. Daarnaast vindt u een uitgebreid assortiment van de merken Borek en Suns in onze showroom. Deze loungesets zijn in vele kleuren en in alle denkbare afmeting verkrijgbaar. Er zijn dus ook veel loungesets in aluminium en textiel combinaties te verkrijgen. Ons volledige aanbod is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod aluminium loungesets.

Aluminium loungesets koopt u bij Vivaldi XL

De mooiste loungesets koopt u bij Vivaldi XL. Deze loungesets bieden u vele voordelen. Aluminium tuinmeubelen zijn licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en niet aan roest onderhevig. Aluminium wordt in onze collectie veelvuldig toegepast. De aluminium loungesets hebben een modern karakter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals lava, wit en muisgrijs. De loungesets zijn mooi te combineren met andere aluminium tuinmeubelen. Het materiaal is tijdloos, heeft een strak uiterlijk en is praktisch doordat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Vanzelfsprekend bieden wij onze aluminium lounge sets aan tegen de beste prijs. Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen en loungesets. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Adembenemende showroom
  • Grote collectie natuurstenen tuintafels
Aluminium loungesets

Ik koop mijn aluminium tuintafel bij de specialist

Vivaldi XL heeft een zeer complete collectie tuintafels gemaakt van de beste, fijnste en mooiste kwaliteit aluminium. Komt u dus eens langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving om inspiratie qua tafels voor uw tuin op te doen. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier onze aluminium loungesets