Vivaldi XL Zevenaar

Aluminium loungeset

Aluminium loungeset koop je bij Vivaldi XL. In onze adembenemende showroom van 4000 m² in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, kun je namelijk terecht voor de mooiste aluminium loungesets en eetsets voor in jouw tuin of op het terras. Wij hebben schitterende aluminium loungesets, aangevuld met mooie kussen die door hun speciale vulling zeer comfortabel en veelal all weather zijn. De loungesets van het tuinmeubellabel Beach7 hebben bij ons een promin ente plaats. Daarnaast vind je een uitgebreid assortiment loungesets van de merken Borek, Hartman en Suns in onze winkel. De loungesets zijn in vele kleuren en iedere denkbare afmeting verkrijgbaar. In volledig aluminium, aluminium all wearther of aluminium teak uitvoering. Ons volledige aanbod is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Een aluminium loungeset vind je dus bij Vivaldi XL.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste tuinmeubelen. Lees hier de voordelen:

  • Grootste en meest onderscheidende tuinmeubelcollectie
  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Adembenemende showroom
aluminium loungeset

Aluminium loungeset kopen bij Vivaldi XL

De mooiste aluminium loungesets koop je dus bij Vivaldi XL. Deze loungesets bieden veel voordelen. Aluminium tuinmeubelen zijn licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en niet aan roest onderhevig. Aluminium wordt in onze collectie veelvuldig toegepast. De loungesets van dit materiaal hebben een modern karakter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals lava, wit en muisgrijs. Deze loungesets zijn mooi te combineren met andere aluminium tuinmeubelen. Het materiaal is tijdloos, heeft een strak uiterlijk en is praktisch doordat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Natuurlijk bieden wij onze loungesets van aluminium aan tegen de meeste aantrekkelijke prijzen. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën.

Ik koop mijn aluminium loungeset bij de specialist

Vivaldi XL heeft een zeer complete collectie tuintafels gemaakt van de beste, fijnste en mooiste kwaliteit aluminium. Komt u dus eens langs in onze showroom van 4000 m² aan woon- en tuinmeubelbeleving om inspiratie qua tafels voor uw tuin op te doen. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier onze aluminium loungesets