Vivaldi XL Zevenaar

Aerocover

Aerocover beschermhoezen koop je bij Vivaldi XL in Zevenaar.

De AeroCover beschermhoezen zijn kwalitatief gezien erg betrouwbare hoezen. De kwalitatieve materialen zijn voorzien van een ademend membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat eventueel vocht dat aan de binnenzijde van de hoes kan zitten zit naar buiten wordt getransporteerd en houdt tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de kans op schimmelvorming op uw tuinmeubel of parasol tegen tegen gegaan wordt en de levensduur ervan te verlengen.

AeroCover hoezen zijn gemaakt van zeer licht, UV-bestendig ripstop polyster. Dit maakt de hoezen makkelijk hanteren en ook nemen de hoezen hierdoor weinig ruimte in.Alle tuinmeubelhoezen zijn voorzien van een handige opbergtas. Deze zit vast aan uw hoes zodat u deze altijd bij de hand heeft. De tuinmeubelhoezen van AeroCover hebben allen een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. Waarmee de hoes goed bevestigd kan worden. De L-vormige hoezen voor hoekbanken zijn voorzien van extra gespen.

AeroCover parasolhoezen zijn voorzien van een stok in de hoes. Hiermee kunt de hoes ook makkelijk over een hoge parasol krijgen zonder trap. De kussentassen hebben versterkte handvaten en een dubbele rits zodat u makkelijk bij de kussens kunt.

https://youtu.be/4rYME8hIDaE